Lenovo fortsätter avtäcka nya produkter i samband med CES 2021 och härnäst har vi Yoga AIO 7. En iögonfallande allt-i-ett-dator Lenovo menar ska kunna spara plats i hemmet genom att ha en skärm som kan roteras till porträttläge.

Lenovo fortsätter avtäcka produkter med spännande design under CES 2021. Den bärbara minidatorn Lavie Mini får sällskap av Yoga AIO 7. En 27 tum stor skärm som även huserar en hel dator på insidan i ett allt-i-ett-format. Denna typ av datorer är ingenting nytt men det är den första från Lenovo som kan roteras för att stå i porträttläge. Något tillverkaren menar ska spara plats i hemmet om så behövs.

Sett till specifikationer rör det sig om en IPS-skärm med 4K-upplösning som täcker 99 procent av både Adobe RGB och DCI-P3. På insidan kan kunder få processorer upp till AMD:s Ryzen 7 4800H tillsammans med ett Geforce RTX 2060 från Nvidia. Lenovo har dock inte bekräftat några uppgifter om vilka andra hårdvarukonfigurationer som kommer att finnas tillgängliga.

Med enhetens integrerade casting-mjukvara kan användare även aktivera och använda skärmen via till exempel en mobiltelefon eller surfplatta utan att behöva starta upp själva datorn. Något som i princip innebär att enheten kan agera som en 4K smart TV om så skulle önskas. Andra egenskaper inkluderar Amazon Alexa och inbyggda JBL Harman-certifierade högtalare. Datorn kommer även att levereras tillsammans med ett trådlös tangentbord och datormus. En extern webbkamera på 5 megapixel kommer också att medfölja.

I dagsläget finns Yoga AIO 7 endast tillgänglig i Kina. Den kommer dock att hitta sin väg till andra marknader under februari månad. Prislappen för enheten kommer att börja på 1 600 dollar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid