Efter att igår ha tillkännagett sitt senaste flaggskepp LG Optimus G, avslöjar nu LG sin nästa modell i sin L-serie, Optimus L9. Telefonen kommer utrustas med en 4,7″ IPS-skärm, dubbelkärnig 1 gigahertz-processor, 1 gigabyte RAM-minne, 5 megapixel kamera, 2150 mAh-batteri och Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG:s Optimus L-serie har marknadsförts i ett något lägre prissegment för den mer stilmedvetna och har funnits i storlekarna 3,2″ (Optimus L3), 4″ (Optimus L5) och 4,3″ (Optimus L7). Optimus L9 kommer antagligen avrunda serien med sina 4,7″ och kommer även utrustas med några av LG egna funktioner såsom My Style Keypad, Qmemo och Qtranslator.  My Style Keypad ska likt Galaxy Note kunna ändra tangentbords-layouten beroende på om man skriver med en eller två händer och Qtranslator ska med hjälp av kameran kunna översätta meningar från 44 olika språk till 64 olika modersmål.

LG_Optimus_L9

Optimus L9 kommer med imponerande yttermått för en 4,7″-telefon på endast 131,9 x 68,2 x 9,1 millimeter, vilket kan jämföras med HTC One X på 134,4 x 69,9 x 8,9 millimeter och Samsungs Galaxy S III på 136,6 x 70,6 x 8,6 millimeter. LG avslöjar tyvärr inte vilken upplösning Optimus L9 kommer att ha, men en HD-upplösning hade varit välkommet på en så pass stor skärm.


Relaterade artiklar:

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
thisshaglordSensuella SvenPapas Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
this
Medlem
this

Stort batteri i jämförelse med konkurrensen, låter som ett vinnande koncept, frågan är om folk vågar lita på LG. Jag skulle nog avvakta lite med att se vilken support man kommer ge till dessa nya telefoner.

Sensuella Sven
Medlem
Sensuella Sven

Akta så att Apple inte ser den.

Micke
Medlem
Micke

Nu börjar det lika något. Släpp den med 4tumsskärm, behåll de tunnare skärmkanterna, bygg på någon mm eller två på tjockleken för att behålla batterikapaciteten, klart. När fan ska resten av tillverkarna fatta att det folk vill ha är tunna skärmkanter? 4″-skärm i 3,5″ chassi. 4,7″ skärm i ett 4″ chassi osv. Hur kan inte det tilltala alla? /s

this
Medlem
this

[quote name=”shaglord”]Nu börjar det lika något. Släpp den med 4tumsskärm, behåll de tunnare skärmkanterna, bygg på någon mm eller två på tjockleken för att behålla batterikapaciteten, klart. När fan ska resten av tillverkarna fatta att det folk vill ha är tunna skärmkanter? 4″-skärm i 3,5″ chassi. 4,7″ skärm i ett 4″ chassi osv. Hur kan inte det tilltala alla? /s[/quote]Jag tror inte riktigt det bara är fördelar med att göra så. Det blir ju tex. väldigt svårt att greppa telefonen utan att trycka på skärmen i kanterna. Kanske inte är något jätte stort problem men jag tror att det kan… Läs hela »

Micke
Medlem
Micke

[quote name=”this”]Jag tror inte riktigt det bara är fördelar med att göra så. Det blir ju tex. väldigt svårt att greppa telefonen utan att trycka på skärmen i kanterna. Kanske inte är något jätte stort problem men jag tror att det kan bli ett problem i vissa fall. Sen blir ju skärmen extremt känslig för stötar. Visst om man använder Samsungs oförstörbara skärmar så är det ju ingen fara men med dagens skärmteknik så går de sönder. Men visst det är snyggt när man inte har några skärmkanter. Tv apparater utan kanter blir väldigt häftig känsla att titta på.[/quote] Jag… Läs hela »

this
Medlem
this

[quote name=”shaglord”][quote name=”this”]Jag tror inte riktigt det bara är fördelar med att göra så. Det blir ju tex. väldigt svårt att greppa telefonen utan att trycka på skärmen i kanterna. Kanske inte är något jätte stort problem men jag tror att det kan bli ett problem i vissa fall. Sen blir ju skärmen extremt känslig för stötar. Visst om man använder Samsungs oförstörbara skärmar så är det ju ingen fara men med dagens skärmteknik så går de sönder. Men visst det är snyggt när man inte har några skärmkanter. Tv apparater utan kanter blir väldigt häftig känsla att titta på.[/quote]… Läs hela »