Men Nokia:s nyfunna kärlek med Microsoft trodde många att MeeGo inte alls skulle få samma uppmärksamhet som tidigare då Nokia och Intel ihop var ledande inom utvecklingen av operativsystemet. Men operativsystemet har på sin höjd åkt på en försening och lockar fortfarande tillverkare, bland annat LG som ska visa upp flera produkter med MeeGo som operativsystem i slutet av nästa månad.

I ett dokument från LG kom det fram att företaget har för avsikt att visa upp flera av sina redan existerande produkter, fast med MeeGo istället för Google Android. Presentationen kommer gå ut på att berätta om företagets erfarenhet att skriva MeeGo 1.2 för flera av deras enheter, samt att dela med sig av framtida planer när det kommer till MeeGo-plattformen.

LG_MeeGo

Nokias plötsliga fokus mot Microsoft och Windows Phone 7 fick MeeGo att tappa ånga men har nu kommit i rullning idag då Intel fortfarande har samma fokus på MeeGo, samt att LG nu ser ut att bli en seriös partner att utveckla MeeGo och till slut få ut det i konsumentprodukter. Senare under dagen kommer vi på NordicHardware släppa en recension på en av LG:s telefoner som mycket väl kan vara en av kandidaterna som fått sig en MeeGo-behandling av LG i slutet av maj?

Källa: MeeGoExperts

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Lite humor om MeeGo blir en hyffsad hit på marknaden… salt i såren på finnarna.