Mass Effect Andromeda, eller Mass Effect 4 som man även skulle kunna kalla det. Det nya spelet i Mass Effect universumet tar oss till Andromedagalaxen med en fristående story som inte handlar om Commander Shepard och hans besättning ombord på Normandy skeppet. BioWare har nu under EA Play eventet visat upp en trailer för den nästa sagan i Mass Effect som många har sett fram emot.

Andromeda

Mass Effect Andromeda utspelar sig, inte helt förvånansvärt med tanke på namnet, i Andromedagalaxen – galaxen närmast den som vi kallar hem, Vintergatan. Än finns det inte mycket information om vad storyn i det kommande spelet kommer att vara. Det vi kan se ur trailern som nyligen släpptes är en kvinna, förmodligen spelets huvudkaraktär, som vaknar upp i någon sorts konstgjord sömn, och säger till sina besättningsmedlemmar att dom har kommit fram till sitt mål. Vi får även se nya former av liv som inte tidigare varit med i något Mass Effect spel. Men även Asaris och Krogans som båda är välkända raser från den ursprungliga trilogin om Commander Shepard.

Andromeda var först planerat att lanseras under slutet av 2016 men har nu blivit uppskjutet till ”den första halvan” av 2017. Och hur jobbigt det än är att behöva vänta ännu längre på mer Mass Effect så kan det mycket väl vara värt det. Om det innebär att vår upplevelse i den nya galaxen och alla dess nya livsformer blir så välpolerad som möjligt.
Mass Effect Andromeda utvecklas i Frostbite-motorn, och så som vi ser i gameplay trailern för Battlefield 1 så är Frostbite ytterst kapabel till att leverera episka och nervkittlande strider med underbar detaljnivå.

Se alla nyheter från E3-mässan här: #E3 2016

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid