Mod in Taiwan – Intervju med Justin och Björn i svenska SMPC-laget

Björn och Justin tävlade för Sverige på Computex i Taipei

0

Tre dagar av närmast oavbrutet datormoddande kulminerade i en rafflande final av In Wn Mod in Taiwan på Computex i Taipei och redaktionen tog pulsen på svensklaget från SMPC.se.

Som huvuddomare respektive vinnare av SMPC 2015 representerade Justin Ohlsen och Björn Hall  Sverige i In Wins prestigefyllda moddningstävling Mod in Taiwan. Tävlingen som startade veckan innan Computex samlade ett drygt dussintal av världens mest framstående moddare i In Wins chassifabrik i Taiwan.

På tre dagar fick de 8 deltagande lagen skapa varsitt moddningsprojekt i outhärdliga temperaturer och mördande luftfuktighet. Resultaten som visades upp i In Wins monter på Computex 2016 var alla imponerande kreationer och medan Justin och Björn inte nådde ända fram till en pallplacering var det ingen tvekan om att de svenska moddarprofilerna, med rätta, var nöjda med tävlingen och sin insats.

Annons

Vinnare i Mod in Taiwan blev kinesiska laget KuN MOD medan brittiska Running with Scissors och amerikanska Team Mongoose tog hem In Wins specialpris och får sina chassi tillverkade i begränsad upplaga samt presenterade på CES i Las Vegas 2017.computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid