Motorola Droid 2 är uppföljaren till den snabbast sålda Android-mobiltelefonen i världen. Nu har det avslöjats att en specialversion av telefonen ska lanseras den 39 september, Droid 2 R2-D2 som fått både sitt namn och design från den älskvärda Star Wars roboten.

Motorola Droid 2 R2-D2 edition använder sig av samma grunddesign och komponenter som standardversionen vilket betyder en 3,7-tums multi-touch skärm med 854×480 pixlars upplösning, 8GB integrerad lagring och stöd för Flash 10.1 med Android 2.2 FroYo.

Som sin föregångare Droid har Droid 2 även ett utdragbart QWERTY-tangentbord som med större knappar med bättre tryckkänsla ska öka användarvänligheten. Mobiltelefonen mäter 116,3×60,5×13.7 mm och har en vikt på 169 gram.

droid-r2-vzw

Medan Motorola Droid 2 förmodligen kommer att sälja bra i sig självt lär Droid 2 R2-D2 edition gå åt som smör i solsken om vi får gissa. Med ett kompromisslöst blå-vitt R2-D2 färgtema ska telefonen lanseras den 30 september. Med i övrigt identiska specifikationer som standardmodellen. Om och vilka andra skillnader man hittar mellan de två modellerna är ännu oklart, likaså prislappen. Tyvärr är det även oklart om R2-D2 modellen kommer till Sverige då den lanseras av mobiloperatören Verizon i USA.

Men med en Motorola Droid 2 R2-D2 edition och X-Wing GPS App kan man på allvar börja fly verkligheten med sin trogna robot.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedLaglorden Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Laglorden
Medlem
Laglorden

Jag läste att han som var ansvarig på myntverket sa 50-öringarna skulle bli värdelösa efter den 31:a september, så 39:e september kan man iaf inte köpa den för såna iaf, vad den nu kostar.

Skoj iaf 🙂