Motorola Mobility kommer i morgon att göra sin första stora smartphonelansering sedan man blev uppköpta av Google. Allt har pekat mot ett återupplivande av produktmärket RAZR, något som vi nu kan mer eller mindre bekräfta. En fullständig bild av Droid RAZR i all sin tunnhet har nu hämtats hem från Motorolas servrar.

Motorola har i sin PR-kampanj för den nya telefonen skapat en så kallad teaser-sajt där man lockat med bilder på rakblad, diamanter och rymdraketer. Men även om man gett ledtrådar och även släppt vissa beskärda bilder av sin kommande Android-telefon var det troligtvis inte tänkt att någon skulle hitta den fullständiga produktbild som nu dykt upp på Internet.

Produktbilden som visar Motorola Droid RAZR i tre olika vinklar bekräftar att vi kommer få se en sällsynt tunn telefon som bland annat utrustas med en HD-kamera samt en kolfiberliknande bakdel. Andra godsaker som bilden avslöjar är en 4G-logotyp samt den amerikanska teleoperatören Verizons logga.

razr-teaserExakt vilka specifikationer Motorola Droid RAZR får bör vi veta om ett knappt dygn, tills dess får vi njuta av den första riktiga bilden av telefonen som onekligen fångar vårt intresse.

Subscribe
Notifiera vid
6 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Imlal
Imlal
12 Årtal sedan

Personligen tycker jag att den ser rätt snygg ut. Ser bara ett problem, med en så tunn design kan det väl knappast få plats något batteri. Kan ju alltid hoppas att de motbevisar mig, har inget som helst emot att ha fel i det avseendet 😉

//Jimmy

hawkie
hawkie
12 Årtal sedan

Gillar ”stealth fighter”-känslan som telefonen inger.

Batteriet kanske inte är ett traditionellt rektangulärt batteri utan mer formanpassat för just razr.

Poontus
Poontus
12 Årtal sedan

dom snålade inte med batteriet till Atrix, så förhoppningsvis har dom även lyckats här 🙂

Swedish Berserk
Swedish Berserk
12 Årtal sedan

Den är riktigt snygg! Tror ni att Motorola Mobilitys lurar har större chans att komma till Sverige nu när Google köpt upp dom?