MSI Claw är MSI:s kommande utmanare till Asus ROG Ally, Lenovo Legion Go och Steam Deck som förväntas lanseras inom kort. Nu har de amerikanska riktpriserna för den handhållna speldatorns tre varianter bekräftats.

Vi vet fortfarande inte exakt när MSI tänker sjösätta sin handhållna speldator Claw. Datorn som ska komma i tre olika utföranden har ryktats lanseras någon gång under februari eller mars månad. Dock har MSI själva inte bekräftat något faktiskt lanseringsdatum ännu. Något som däremot har bekräftats är hur mycket konsumenter kommer behöva betala för de olika varianterna. Eller ja, vad konsumenter som bor i USA eller är villiga att importera en Claw kommer behöva betala.

Grundvarianten av MSI Claw med en Intel Core Ultra 5 135H, 16 gigabyte RAM-minne och 512 gigabyte lagringsutrymme kommer bära en prislapp på 700 dollar. Mellanmodellen med en Core Ultra 7 155H, 16 GB RAM och 512 GB lagring bär en prislapp på 750 dollar. Till sist har vi toppmodellen som även den erbjuder en Core Ultra 7 155H och 16 GB RAM men 1 terabyte lagringsutrymme som kommer kosta 800 dollar.

Dessa priser kan då jämföras med vad utmanarna Asus ROG Ally och Lenovo Legion Go just nu kostar i USA. ROG Allys toppmodell med en AMD Z1 Extreme-krets finns i skrivande stund för 600 dollar och Legion Go finns att få för 650 dollar.

MSI:s prissättning lägger sig således en bit över konkurrenterna. Hur priserna kommer se ut här i Sverige när det väl blir dags för lansering är något vi tyvärr inte fått bekräftat ännu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid