Video: MSI GTX 1080 Ti Lightning Z lyser på Computex 2017

Det bokstavligen lyser om MSI:s nya Lightning-modell av GTX 1080 Ti!

0

MSI är tillbaka med ett nytt Lightning-kort och denna gång är det GTX 1080 Ti Lightning Z som gäller och vi har småkikat på den nya bjässen.

Vi tog en sväng förbi MSI under Computex 2017 och tog oss en titt på deras nya värstinggrafikkort GTX 1080 Ti Lightning Z. Grafikkortet är en riktig bjässe, både viktmässigt och till ren storlek så är det ett av de fläskigare korten idag. Kylaren är utrustad med 3 fläktar varav en än på 90 millimeter (mm) och de resterande två är på 100 mm.

Vi ser även att grafikkortet har hela 7 stycken värmeledningsrör, 5 av dessa är integrerade bland alla de kylflänsar som finns på kylningen, en som sitter intill grafikkortets kretskort samt en som sitter precis under grafikkortets backplate.

Lightning-kortet hakar på den senaste trenden inom datorhårdvara och har ett par zoner där RGB-belysning finns tillgängligt. Allt detta drivs av 3 stycken 8-pins strömkontakter.

När det gäller klockfrekvenser så ska grafikkortet i sitt så kallade ”OC Mode” ligga på 1 720 megartz (MHz) i turbofrekvens. Dock är klockfrekvenserna som kortet kommer att ha när det väl når butikshyllorna inte helt spikade ännu.

Vad för prislapp som GTX 1080 Ti Lightning Z kommer att få är inte heller det helt fastställt vid skrivande stund.

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid