MSI tar ett blad ur Asus bok och satsar på viral videomarknadsföring när man lanserar sin nya bärbara speldator MSI GT70 Dragon Edition. I en svenskproducerad reklamfilm har vi bekanta ansikten både framför och bakom kameran när GT70 visar färgen i sveriges clubliv och på vägen.

Viral marknadsföring med glimten i ögat verkar vara melodin även för komponent och datortillverkare idag. Vi har tidigare sett flera exempel på detta och senast var när Asus vars svenska avdelning satsade på att driva med Apple och sig själva i en reklamvideo för sin smartphone Padfone 2.

Nu är det konkurrenten MSI som satsar på en marknadsföringsvideo för speldatorn MSI GT70 Dragon Edition där vi hittar Nordichardware-personligheter både framför och bakom kameran. Forne NHTV-ankaret Jonas Klar står för MSI-produktionen medan forumsprofilen Oskar ”Kvicken” Zielinski agerar spelglad datoranvändare i diverse udda miljöer.


Relaterade artiklar:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
n0paxDenSiste Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Ali Abourghiba
Medlem
Ali Abourghiba

24 tusen… Saftig prislapp.

n0pax
Medlem
n0pax

Givetvis skulle ni tacka nej till tjejen, sen skulle hon ha kommit tillbaka och spelat med en dator med 😆 DJ skulle givetvis ha en lapptop med. Sen ska det avslutas med att man ser de kastade kläderna, men istället för att något händer sitter personerna och spelar : P Kan vara ganska kul om ni gör olika klipp av filmen, så det blir olika versioner, dvs med lite olika klipp. Dvs vid val av tjej så slutar historien på ett sätt, och utan tjej på ett annat sätt. Går även att byta så hon sitter där och killen får… Läs hela »