MSI har börjat bygga hype inför sin utställning vid CES 2023. Tillverkaren har via Twitter smygvisat en bildskärm storlek större med QD-OLED teknik som kommer att visas upp vid mässan.

OLED-baserade bildskärmar börjar verkligen bli vanligare och vanligare. Nyligen avtäckte LG en ny bildskärm på 27 tum och idag presenterade företaget även en välvd, ultrabred OLED-skärm på 45 tum. Andra företag som MSI ligger inte på latsidan när det kommer till att bygga bildskärmar med tekniken heller.

Nu har just MSI via Twitter smygvisat en kommande bildskärm man ämnar visa upp vid CES 2023 som går av stapeln strax efter årsskiftet. Denna enhet går under kodnamnet Project 491C och mäter in på 49 tum med ett bildförhållande på 21:9. Det är alltså en skärm vars bredd och höjd kan jämföras med två 16:9-skärmar på 27 tum som står precis intill varandra.

MSI:s kommande skärm kommer att baseras på OLED och Quantum Dot-teknik. Den kommer med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och enligt MSI ska det vara den första skärmen i världen av detta slag.

Tyvärr lämnas ingen ytterligare information angående den kommande bildskärmen. Vi kan i alla fall utröna att den som tidigare nämnt ska visas upp vid CES 2023. Förhoppningsvis får vi mer detaljer om vad den kommande skärmen har att erbjuda strax efter nyår.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid