Microsoft har bekräftat att ”nästa generation” av operativsystemet Windows 10 är på väg och att den kommer att dyka upp inom en väldigt snar framtid.

Under den utvecklarfokuserade BUILD 2021-konferensen tog Microsofts VD Satya Nadella scenen för att prata om operativsystemet Windows 10. Microsoft arbetar just nu på nästa stora steg för operativsystemet och enligt Nadella kommer man inom kort avtäcka vad som sägs vara en av de största uppdateringarna till operativsystemet under det senaste årtiondet.

Nadella ska ha testat denna nya version av operativsystemet under flera månader nu och hans entusiasm är påtaglig. Exakt vad denna uppdatering kommer att innebära är något som återstår att se. Microsofts VD nämnde däremot att man vill ge utvecklare av Windows-program mer utrymme och den bästa plattformen för att bygga och ge ut sina applikationer. Något som går hand i hand med ett tidigare rykte som menat att Microsoft Store kommer att renoveras ordentligt inom kort.

Nadellas uttalanden kommer även precis efter att Microsoft bekräftat att utvecklingen av operativsystemet Windows 10X har lagts på is. Trots att presentationen var mer riktad till utvecklare än till konsumenter finns det ingenting som säger att denna komma uppdatering inte kommer att innehålla några av de 10X-aspekter Microsoft sagt ska hitta sin väg till existerande Windows 10.

Klart står dock att företagets låga brinner starkt och att man ser en god framtid för Windows 10. Riktigt när slutanvändare får ta del av de stora planer som finns för operativsystemet återstår däremot att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
pege63 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
pege63
Medlem
pege63

Först och främst får dom väl fixa till så att dom släpper iaf en enda bug fri uppdatering först och främst!!