Netflix expanderar sin verksamhet in i spelbranschen och nu har Netflix Games lanserats. Dock är det endast för Android-användare till en början.

Från och med idag ska Android-baserade Netflix-prenumeranter kunna logga in på appen och använda denna för att komma åt Netflix Games. Företagets nya satsning på mobilspel. Även om det nu i början rör sig om ett skralt utbud av titlar.

Flera av spelen som ska finnas tillgängliga kommer att vara inspirerade av redan etablerade Netflix-serier. Nu till en början är det spelen Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast och Teeter Up som finns att ladda hem och spela.

Netflix Games är således inte en tjänst där spelen strömmas till en Android-enhet utan de måste laddas ned för att sedan spelas. Spelen ska däremot vara helt reklamfria och det ska inte behövas någon extraavgift för att man ska kunna ta del av utbudet.

Exakt när iOS-användare kommer få tillgång till funktionen återstår att se. Likaså när spelbiblioteket kommer att växa till sig. På Twitter nämner Netflix att det trots allt rör sig om initiativets tidigare dagar. Förhoppningsvis får spelsugna fler titlar att avnjuta inom en snart framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid