Det svänger ordentligt när det gäller vad spelet Stalker 2 kommer att innehålla eller inte. Valve bekräftar att flera populära speltitlar kommer uppdateras för Steam Deck och Nvidia RTX 3050 sägs komma med upp till åtta gigabyte minne.

Valve har bekräftat att man kommer uppdatera populära speltitlar från eget läger för att lira bättre med kommande Steam Deck. På tal om spel gick GSC Game World som utvecklar Stalker 2 ut med att man kommer sammankoppla NFTs med speltiteln. Något de nu backar om. Medans NFT-handel inte är kritiskt för att driva spel är däremot en grafikkrets något som krävs och Nvidias RTX 3050 ryktas nu få ordentligt med videominne.

 

DotA 2, CS:Go och Half-Life på Steam Deck

Valve bekräftade tidigare under veckan att man kommer lansera uppdateringar till populära egenutvecklade spel för att få dessa att fungera bättre med kommande Steam Deck. Bland dessa hittar vi populära spel som DotA 2 och Counter-Strike: Global Offensive. Även den gamla klassikern Half-Life kommer att uppdateras för att kunna spelas ordentligt på språng.

Läs mer hos PC Gamer.

 

Stalker 2 blir utan NFT-handel trots allt

Tidigare i veckan gick studion GSC Game World ut med att man skulle implementera NFT-handel i sin kommande speltitel Stalker 2. Denna skulle bestå av att spelare betalar för att få sin likhet avbildad i spelet i form av en icke-spelbar karaktär. Detta väckte dock starka reaktioner hos de som väntar på spelet. Något som har fått utvecklaren att backa angående sin idé.

Läs mer hos Wccftech.

 

Windows 7 Proton RTX 3060 HDMI Gigabyte Geforce RTX 3080 Ti RTX 3070 RTX 3090 Super

RTX 3050 ryktas få upp till åtta gigabyte videominne

Nvidias diskreta upplaga av Geforce RTX 3050 sägs nu komma i två olika utföranden. Den ena med en grafikprocessor i form av en GA106-140 med 2 304 CUDA-kärnor och fyra gigabyte videominne. Den andra utrustad med en GA106-150 med 2 560 CUDA-kärnor och åtta gigabyte videominne.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Surfa testar Sonys 18 000 kronor-mobil

Vår systersajt Surfa nådde en stor milstolpe denna veckan! De har gjort 300 tester av smartphones i Svenska Smartphoneguiden. Det 300e testet blev av Sonys Xperia PRO-I som är otroligt dyr och ordentligt avancerad. Den världsunika kameran var dock inte den rungande succé som Sony nog hade hoppats.

Läs testet på Surfa.

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments