Vi har lanseringen av Android Ice Cream Sandwich att vänta under oktober, som ska kombinera Android 2.3 och 3.0 till ett operativ som ska fungera lika bra till smartphones till surfplattor. Sony Ericsson Nozomi är nästa telefon att läcka ut och ska enligt uppgifterna komma med en 1,5 GHz SoC, Android ICS och högupplöst skärm.

Nozomi blir Sony Ericssons svar på konkurrenterna och ska komma med rejält uppdragna specifikationer mot de modeller de idag har på marknaden. Nozomi ska komma med en ny tvåkärnig SoC med en klockfrekvens på 1,5 GHz som paras ihop med 1 GB RAM-minne. SoC:n kommer högst troligen att levereras av Qualcomm i vanlig ordning.

Skärmen ska lägga sig på 4,3″ som alltmer börjar bli en standard för många smartphones, med en upplösning på 1 280 x 720 vilket betyder att skärmen får en pixeltäthet på 342. Telefonen kommer även utrustad med en 12 megapixel-kamera, 32 GB inbyggt minne och utrustas med ett 1 750 mAh-batteri.

Den nya Sony Ericsson Nozomi väntas bli officiell januari 2012, med en lansering två månader senare i mars. Tillgängligheten vid lansering, eller vilket pris vi har att vänta är ännu oklart, men utifrån specifikationerna ser det ut att bli en av dyrare telefonerna på marknaden.

Källa: phoneArena

Subscribe
Notifiera vid
4 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
McKinley
McKinley
12 Årtal sedan

Jag behöver denna telefon genast. Trött på att sälja iPhone hela jäkla tiden.

Swedish Berserk
Swedish Berserk
12 Årtal sedan

Låter som ett monster! Härligt!

Anton Karmehed
Admin
12 Årtal sedan

Det låter ju jäkligt spännande, men tycker det känns lite tungt att vänta till mars bara. Får se vad SE hittar på fram tills dess.

MrKock
12 Årtal sedan

Det låter faktiskt lite intresant.
Jag är inte helt redo att skrota min HTC Desire än.

Skulle vara trevligt att se lite hetare modeller med 3.7/4″ skärmar. 4.3 ligger inte så bra i fickan!