Att tillverkare går ihop med spelutvecklare för att göra sina produkter lite mer lockande genom att ha specialerbjudanden är ingenting nytt. Och nu har Nvidia och Epic Games gått ihop för att ge oss ett nytt erbjudande i Nvidias Game Ready-kampanj.

Från och med idag så får den som köper utvalda grafikkort ur Nvidias färska 10-serien, ett av dom sista butiksexemplaren från 900-serien eller en bärbar dator med grafikkort från antingen 10-serien eller 900-serien en kampanjkod som även ger en tillgång till extrainnehåll i Epic Games MOBA-spel Paragons till ett värde av 115 dollar.

De grafikkort som är tillgängliga med detta erbjudande är i princip alla Nvidia-kort som kan hittas i butik idag:

  • GTX 1080, 1070 & 1060
  • GTX 980 Ti, 980 & 970
  • Utvalda laptops med Nvidia grafikkort.

115 dollar låter som en ganska saftig deal, men vad är då dom pengarna värda i Paragon? Det som medföljer i paketet är:

  • Två stycken skins, Snakebite Murdock och War Chief Grux
  • Sju stycken så kallade Hero Master Challanges, en serie utmaningar för dom som önskar ta sina färdigheter till en ny nivå. Med varje Hero Level så låser du upp bland annat nya spelkort, unika animationer att reta dina motståndare på slagfältet med samt andra belöningar.
  • 1000 Paragon Coins, i-spelet valuta som du kan spendera på kosmetiska prylar, Hero Challanges eller boosts som temporärt underlättar din framgång i spelet.

Om detta är tillräckligt för att övertala folk till att titta på Nvidias kort istället för konkurrenternas blir nog omöjligt att klargöra. Men 10-serien säljer som smör och många passar även på att plocka upp ett av dom sista korten från 900-serien nu när priserna har gått ner. Så en 115 dollars bonus för Paragon-spelare kan alltid bara en bonus.

Svenska återförsäljare som deltar i kampanjen är Netonnet, Alina, Komplett, Inet, CDON samt Proshop.

Mer information om hur man gör anspråk på sin Paragon bonus hittar ni här.

Missa inte heller Svenska Grafikkortsguiden med de senaste produktrekommendationerna inom grafikkortmarknaden.

Svenska Grafikkortsguiden – Sveriges största löpande test av grafikkort

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid