Nvidias kampanj som ger kunder spelet Middle-earth: Shadow of War vid köp av utvalda grafikkort är nu igång. Dock är det bara 2 grafikkortsmodeller som gäller.

Nvidia har nu börjat skicka med det kommande spelet Middle-earth: Shadow of War vid köp av ett nytt grafikkort. Kampanjen varar fram till den 16 oktober eller så långt lagret räcker och de grafikkortsmodeller som ingår i kampanjen är Geforce GTX 1080 och GTX 1080 Ti.
Även färdigbyggda stationära system och bärbara datorer utrustade med någon av dessa två grafikkortsmodeller får med Shadow of War på köpet.

Middle-earth: Shadow of War har utvecklats av Monolith Productions och dess utgivare är Warner Bros. Interactive Entertainment. Monolith har jobbat tillsammans med Nvidia för att implementera bland annat stöd för Nvidia Ansel i spelet vilket låter spelare ta 360-graders skärmdumpar.

För den som planerar att spela Shadow of War i 1080p-upplösning med den generella grafiknivån satt till ”Hög” så rekommenderar Nvidia att man använder sig utav ett Geforce GTX 1060 med 6 gigabyte (GB) videominne. Vill man däremot ge sig på Ultra-inställningarna eller spela i en högre upplösning så är det enligt Nvidia deras mer påkostade GTX 1070, 1080 och 1080 Ti som gäller.
För den som vill ge sig på 4K-upplösning med grafikinställningarna ställda på ”Ultra” så ska det krävas två stycken GTX 1080 Ti i SLI.

Shadow of Wars kontrovers kring planerat DLC-paket

Monolith Productions har planerat ett paket med nedladdningsbart innehåll till Shadow of War. Detta paket kommer att fokusera på karaktären Forthog Orc-Slayer som är en hyllning till Michael Forgey, en av deras medarbetare som varit inblandad i utvecklingen av spelen, men som tragiskt har gått bort.

Från början var det tänkt att alla intäkter från försäljningen av det nedladdningsbara innehållet skulle gå till Forgeys familj för att bidra med ekonomiskt stöd i deras tuffa tid. Dock har det varit många ”om” och ”men” angående detta, av rättsliga skäl så var det bara köp som görs av amerikanska kunder som skulle se intäkterna gå till Forgeys familj. Även i USA är det flertalet delstater där denna typ av försäljning inte är tillåten.

Många potentiella köpare uttryckte missnöje över att deras köp av DLC-paketet på så vis inte skulle räknas in bland pengarna som Forgeys familj var planerade att få från försäljningen.

Warner Bros. har nu gått ut med ett officiellt utlåtande kring detta och berättar att man har valt att helt enkelt göra en donation till Forgeys familj och att DLC-paketet kommer att vara gratis för alla som köper Middle-earth: Shadow of War.
Kunder som redan förköpt paketet kommer att få tillbaka sina pengar.

To ensure the two original aims are still met and to provide transparency to the community, Warner Bros. Interactive Entertainment will instead make a donation directly to the Forgey family”, the message reads. “The DLC will be withdrawn from sale and will be a free download for owners of Middle-earth: Shadow of War.  Anyone who has purchased the DLC will receive a full refund.” – Warner Bros.

Middle-earth: Shadow of War kommer att lanseras den 10 oktober till PC, Xbox One och Playstation 4.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
io games Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
io games
Gäst

How long does it take to complete this article? I have read through other blogs, but they are cumbersome and confusing. I hope you continue to have such quality articles to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!