Än så länge tycks konceptet med spel på köpet med grafikkort vara här för att stanna, och Nvidia drar nu ytterligare ett strå till stacken genom att skicka med ett exemplar av kommande Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist med utvalda grafikkort.

Nvidia och Ubisoft tycks ha hittat ett bra samarbete i och med sin gemensamma spelkampanj. Tidigare har kunder kunnat få med Assassin’s Creed 3 med sitt grafikkortsköp, och strax efter det uppdaterades kampanjen med Far Cry 3: Blood Dragon, även det utvecklat av Ubisoft.

Samarbetet fortsätter med Ubisofts kommande spionspel Splinter Cell Blacklist. Utvalda grafikkort ur GTX 600- och 700-serien kommer erhålla en nyckel till spelet, som åter följer huvudkaraktären Sam Fisher och återinför det populära flerspelarläget Spies vs Mercs. Det poängteras även att spelet använder sig av flera fräscha tekniker, bland annat tesselering, HBAO+ och kantutjämning med TXAA.

Kampanjen gäller alla grafikort av modell Geforce GTX 660, 660Ti, 670, 680, 760, 770 eller 780 från deltagande tillverkare sålda efter den 9 juli, och nedladdningen kommer finnas tillgänglig när Splinter Cell Blacklist lanseras den 22 augusti.

Relaterade nyheter:


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid