Tidigare laddades det upp en kort video som avtäckte Nvidia Titan Xp Collectors Edition, något som nu visar sig vara grafikkort med Star Wars-Tema.

När vi tidigare rapporterade om en mystisk video som dykt upp på Nvidia Geforce youtubekanal så fanns det ingen information alls om vad som särskilde det kommande grafikkortet från redan existerande Titan Xp. Nu visar det sig att Nvidia lanserar två olika grafikkort, båda är specialmodeller av just Titan Xp och båda har en kylare med Star Wars-tema.

Den som är sugen på att införskaffa sig en av dessa specialmodeller kommer att ha två olika utföranden att välja mellan. Ett med en kylare inspirerade av Rymdimperiet och den andra med en kylare inspirerad av Jedi-ordern.

Exteriören av kylaren på båda versionerna har specialdesignats för att påminna om handtagen på de flesta ljussablar från Star Wars-universumet. Båda kylarna har genomskinliga delar där LED-belysningen kan skina igenom.

Rymdimperiets version har en röd belysning och imperiets logotyp ingraverad i mitten av axialfläkten som kyler grafikkortet. Medans Jedi-orderns version lyser grönt och har Jedi-loggan på fläkten.

Båda modellerna är samma gamla Titan Xp rent specifikationsmässigt. Det är grafikarkitekturen Pascal, 3 840 CUDA-kärnor och 12 gigabyte (GB) GDDR5X-minne med en hastighet på 11,4 Gbps på en 384-bits minnesbuss.

Specialmodellerna kommer att gå att förboka från och med den 8 november från Nvidias hemsida. Priset för dessa hamnar på 1 149 dollar styck, cirka 9 700 kronor utan moms inräknat.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid