Nvidia har nu laddat upp en kort, kryptisk video som visar upp ett nytt grafikkort kallat ”Titan X Collector’s Edition” till sin Youtube-kanal.

Trots att det redan finns två stycken Titan X-modeller baserade på Nvidias grafikkortsarkitektur Pascal så har nu en video med titeln ”It’s Coming…” som antyder på en tredje modell laddats upp.

Videon som ligger uppe på Nvidias egen Geforce Youtube-kanal är endast 13 sekunder lång och lämnar tittare med mer frågor än svar. Då Titan Xp (det andra Titan-kortet baserat på Pascal) är utrustat med den fullfjädrade versionen av grafikprocessorn GP102 så blir det svårt att gissa sig fram till om denna nya modell skiljer sig rent specifikationsmässigt.

Titan X Collector’s Edition har ett uppdaterat yttre

Det som man däremot kan se i videon är att kylaren har uppdaterats en del för den nya modellen. Vi kan se att det är samma aggressiva linjer och skarpa kanter som på hos referenskylarna hos resterande Pascal-baserade grafikkort.

Det som skiljer kylaren från de andra modellerna är dock att det ser ut som att Nvidia har valt att använda genomskinlig akrylplast på vissa ställen. Under denna akrylplast ser det även ut att ha monterats LED-belysning.

Det lilla som går att se från den korta videon är vid skrivande stund den enda informationen som finns kring denna nya grafikkortsmodell. Varken specifikationer, lanseringsdatum eller prislapp har avslöjats ännu.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid