I en ny Mafia 3 trailer så visas spelets stad, New Bordeaux upp. En fiktionell version av välkända New Orleans fullspäckat med allt från dess ikoniska neonprydda festdistrikt till alligatorfyllda träsk.

New Bordeaux – En karaktär i sig

Som så många tidigare utvecklare försökt så vill Hangar 13 och 2k Games få sin stad så pass levande att den blir som en egen karaktär i spelet. Med sina 9 distinkta distrikt med allt från stadens hamn till festdistrikten och ghetton. Varje distrikt kommer att ha egna härjande brottssyndikat som jobbar på olika sätt och som alla ska ha sin del i spelets story.

Som spelare så kommer spelvärlden att vara helt öppen redan från början av spelet. Så vill man skippa storyn en stund och hoppa in i en tidstypisk muskelbil, bränna lite gummi och åka på upptäcktsfärd så är det mer än förståeligt!
Än så länge finns det inget spikat om exakt hur stor spelvärlden till ytan kommer att vara. Dock är förväntningarna rätt så höga då ribban för öppna spelvärldar lagts rätt så högt av open world spel så som GTA 5.

Mafia 3 lanseras den 7e Oktober 2016.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid