Small preview image

Flera av våra reguljära besökare har förmodligen redan märkt att allting inte ser ut som vanligt på vår startsida. Anledningen till detta är att vi infört ett nytt system för våra nyheter här på NH, något vi sedan tidigare sagt att vi kommer satsa hårt på i framtiden. Vår satsning innebär inte enbart fler och bättre nyheter utan vi vill även integrera nyhetsrapporteringen så bra som möjligt på vår sajt, därav vårt nya nyhetssystem. Det nya system vi presenterar idag är mycket likt det vår systersajt NordicGamers använder så för er som besöker NG kommer omställningen bli mycket enklare. I denna nyhet har vi tagit upp varför vi bytt system och hur det nya systemet fungerar. Men för att läsa mer om detta ber vi er att trycka på ”Läs mer”-länken nedan, en länk ni kommer få stor nytta av i framtiden.



Det finns mängder med fördelar med vårt nya nyhetssystem och även om det kan kännas konstigt tills man vant sig är vi övertygade om att detta är rätt väg att gå. Först och främst har vi strävat efter att på bästa sätt utnyttja förstasidan på NH och att upplägget ska se proffsigt ut. Genom att endast visa kortare nyheter/brödtexter på förstasidan sparar vi plats vilket både gör det lättare att överblicka sidan/nyheterna och samtidigt slipper man scrolla så mycket. Med ett nytt bildsystem hoppas vi även på att nyheterna ska se både fräschare ut och ge mervärde i motsats till enbart text.


De nyheter man ser på förstasidan är i samma storleksordning som våra nyhetsnotiser som varit ett populärt inslag i vår rapportering den senaste månaden. Vissa nyheter är det dock bara toppen av isberget som syns på förstasidan och för att ta del av hela nyheten gäller det att hålla koll på följande länk. 



”Läs mer”-länken indikerar att det finns mer information att läsa på NH i ämnet och ett tryck på denna länk tar er vidare till den fullständiga nyheten. Man kan även ta sig dit genom att klicka på den lilla bilden i högerhörn av nyheten på förstasidan. Dessa bilder indikerar även om det finns större bilder i den fullständiga nyheten, produktbilder eller liknande. Kommentering av nyheter görs på samma sätt som tidigare i vårt forum men det finns ännu ett intressant tillägg i våra större nyheter. Här finns nämligen även en kort lista med relaterade nyheter som här till ämnet den nuvarande nyheten handlar om. Vilket helt enkelt gör det lättare att hitta mer information kring samma ämne, i detta fallet hänvisar vi till vår nyhet om NHC PMP-2000.



Vi hoppas att ni kommer uppskatta vårt nya nyhetssystem och att omställningen går snabbt för de flesta. Vi är mycket tacksamma för alla kommentarer ni kan tänkas ha kring det nya systemet, även kritik så länge den är konstruktiv och kan hjälpa oss att förbättra NH ännu mer.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid