För vissa kan rätt mus och tangentbord göra stor skillnad i spel som Overwatch. För andra, som Rudeism, räcker det med en mikrovågsugn.

Dylan ”Rudeism” Beck har redan en respektabel meritlista när det kommer till att spela spel med okonventionella medel. Snarare än att nöja sig med mus och tangentbord har den 26-årige programmeraren tagit sig an spel med allt från kvastar till bananer. Tidigare har han även gjort sig känd för att ha spelat upp till nivå 100 i World of Warcraft på en dansmatta.

I ett av sina senaste projekt har Rudeism tagit sig an Overwatch-karaktären Symmetra; den här gången med hjälp av en mikrovågsugn.

Teleporterar med mikrovågsdörren

Karaktärens grundläggande rörelser och attacker har kopplats till knappar på ugnens framsida, som simulerar mus- och tangentbordssignaler. Symmetras Ultimate-egenskap, att placera ut en teleport, aktiveras genom att stänga och öppna mikrovågsdörren.

Mikrovågsugnen blir Rudeisms sjätte Overwatch-projekt, och målet är att spela med samtliga av spelets karaktärer med hemmabyggda kontroller. Nästa projekt, som redan är i testfasen, är att spela karaktären Ana på en uppsättning tekoppar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid