Small preview image

För bara några dagar sedan såg det mörkt ut för Plextor och deras framtida tillverkning av optiska CD/DVD-enheter. Uppgifter som var hämtade från ett pressmeddelande från moderbolaget Shinanokenshi tydde på att Plextor skulle lämna konsumentmarknaden för optiska CD/DVD-enheter men nu har det visat sig att det hela handlar om ett missförstånd. Både Shinanokenshi och Plextor LCC har nu officiellt meddelat att Plextor kommer att finnas kvar på den optiska marknaden i samma form som tidigare och att man fortfarande satsar på att vara en ledande kraft inom denna marknad.



“This announcement by Shinano Kenshi will have no material affect on the operations of Plextor LLC, as we already completed a corporate reorganization in North and South America last year. Our business will continue as usual,”


Exakt hur det blir för Plextors europeiska marknad återstår att se men det verkar alltså som att Plextor med sitt anrika förflutna på den optiska marknaden fortfarande är en kraft att räkna med. Något vi helt klart ser som positivt.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid