Small preview image

Plextor har nyligen lanserat en ny DVD-brännare i sitt sortiment och Plextor PX-810SA bjuder på fina specifikationer som DVD+/-R skrivning i 18x hastighet och DVD+/-R DL skrivhastighet på 10x. Plextors nya enhet stödjer de flesta optiska format förutom de nya blålaserformaten, positivt är också att Plextor valt att utrusta PX-810SA med det nya SATA-gränssnittet.


Plextor leder marknaden för optiska SATA-produkter, och vi ser en kraftigt ökandei efterfrågan. SATA är på väg att bli förstavalet för de flesta användarna. Interna hårddiskar har gått över till att använda SATA och nu följer de optiska enheterna efter. Plextor är redo att möta efterfrågan hos båda konsumenter och systemutvecklare.



Som vi tidigare rapporterat om kommer SATA-gränssnittet för optiska enheter förmodligen få sitt stora genombrott under andra halvåret 2007 och att tillverkare som Plextor leder utvecklingen ser onekligen lovande ut. Plextor PX-810SA ska dyka upp i butiker under juni månad och det till ett pris på 60 euro exklusive moms. Vilket förmodligen ger ett pris på runt 600 kronor i svenska butiker.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments