Small preview image

Netbookmarknaden är för tillfället inte fullt lika aktiv som den varit under första halvåret av 2009 och anledningen kan vara att Intels andra generations Atom-plattform står runt hörnet. Men det är fortfarande ett flertal nya modeller som får se dagens ljus och en av dessa kommer från grafikkortstillverkaren Point of View. Sanna sitt långvariga stöd för NVIDIAs GeForce-grafikkort har tillverkaren valt att använda sig av Ion-plattformen som parats ihop med en Intel Atom Z230 processor.



Point of View Mobii Ion 230 använder sig av en 10,2-tums LED-bakbelyst LCD-display och rymmer i övrigt 1GB DDR2-minne, 160GB hårddiskutrymme, kortläsare, trådlöst nätverk och en 1,3MP webbkamera.


Mobii Ion 230 har med andra ord prickat de flesta standardiserade specifikationerna från netbookmarknaden men man har faktiskt passat på att utrusta datorn med ett 6-cells batteri som ska ge en batteritid på upp till 4 timmar. Datorn ska göras tillgänglig inom kort och det i tre olika färgkombinationer, svart, röd eller lime.



Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid