Spelentusiaster har fått sina favoritspel att fungera på alla möjliga maskiner och apparater. Vad sägs om Doom spelat på en Porsche 911?

En Youtube-användare som går via namnet ”vexal” har publicerat en steg för steg-video om hur man kan få bildatorn i en Porsche 911 att spela klassiska Doom.

Han nämner att i princip vilken modern bildator som helst bör fungera för att spela Doom. Det man behöver är en USB-sticka med sin bils VIN-nummer och en kopia av Doom.

Även om videon är inspelar på privat mark så är det förmodligen inte en bra idé att spela Doom på sin bildator vart man än är. Eller något annat spel heller för den delen. Då man styr spelet genom att faktiskt köra bilen kan det leda till en del kniviga situationer.

Vexal styr Doomguy med hjälp av bilens ratt, växelspak och gaspedal. Ratten är föga förvånande för att vända spelaren till höger eller vänster. Gaspedalen är lika förvånande till för att få karaktären att röra sig framåt. Växla mellan vapen görs via växelspaken och för att avfyra vapnen så används bilens tuta.

Att få Doom att spelas på udda objekt har gjorts förut. Dock är det förmodligen första gången som någon bestämt sig för att spela på en Porsche 911. Förhoppningsvis är det ingenting som blir en trend.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid