Watch Dogs 2 har fått sin första trailer inför lanseringen i November. Med lite tur så lyckas Ubisoft stryka ur dom problem som fanns med det första spelet innan November är här och lyckas ge oss en tillräckligt bra Watch Dogs upplevelse som många inte kände att det första spelet var.

Watch Dogs 2

I seriens andra installation så får vi spela som Marcus Holloway, en ung hacker som blir anklagad för ett brott som han inte begått. Och för att rentvå sitt namn så måste han använda sina färdigheter för att ta kontroll över San Francisco’s ctOS 2.0, det operativsystem som är basen för i princip all teknologi i staden. Spelaren kommer att genom hacking kunna ta kontroll över mer saker i sin omgivning än i det första spelet. Individuella telefoner, drönare, bygg-kranar och trafikljus är några av dom saker som man kommer att kunna styra efter sitt eget behag i Watch Dogs 2.

Även Parkour ska vara en stor grej i det kommande spelet. Inte nog med att man kan göra alla möjliga coola saker med sin telefon, man kommer även kunna hoppa mellan hustak och liknande medans med pillar med sina hacker-verktyg. Som alla vet att man gör ganska ofta.
Spelet utspelas denna gång som sagt i San Fransisco där områden som stadens hamn, Silicon Valley och Oakland kommer att kunna utforskas genom spelets gång.

Ett annat välkommet tillägg i Watch Dogs 2 är att det kommer att finnas online Co-Op, vilket gör att man kan ta hjälp av sina polare i vad Ubisoft hävdar ska vara en sömlös Online upplevelse.

För dom som är intresserade av lära sig mer om den nya huvudkaraktären så har även han fått en egen introvideo: 

Watch Dogs 2 släpps den 15e November 2016.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid