Många förväntade sig nog att Sonys PSVR 2 skulle lanseras någon gång framåt slutet av året för att träffa julhandeln. Nu har Sony däremot bekräftat att lanseringen inte kommer att ske förrän nästa år.

Sedan Sony först bekräftade att Playstation VR 2 var på väg har det varit oklart när headsetet faktiskt kommer att lanseras. Många spekulerade däremot att lanseringen skulle ske framåt julhandeln i år. Något som verkade mer och mer troligt när Sony började bekräfta specifikationer för enheten tidigare i år.

Dessvärre kommer det inte vara något nytt VR-headset från Sony under julgranarna i år. Detta bekräftar företaget via Twitter där man kort och gott publicerat en bild på PSVR 2 tillsammans med texten ”Kommer tidigt 2023”.

Vi har alltså fortfarande inget spikat lanseringsdatum för PSVR 2. Exakt vad Sony anser vara ”tidigt 2023” återstår även det att se. Vi har i alla fall en fingervisning för när lanseringen kommer att ske. Samt en bekräftelse att det inte kommer att headsetet inte kommer att hitta sin väg till konsumenter innan årsskiftet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid