I en numera borttagen Tweet råkade en spelstudio publicera en bild som kan vara den absolut första gången vi fått se Sonys kommande VR-headset PSVR 2 i annat än renderade bilder.

Sony har byggt hype för nästa generations PSVR under en längre tid nu. Till en början visade Sony endast de nya handkontrollerna. Ett tag senare fick vi även se renderade bilder på headset-delen och några av specifikationerna bekräftades. Specifikationer som 4K-upplösning och 110 grader synfält. Sony har däremot inte visat upp det kommande headsetet i sin helhet ännu. Hittills har vi endast fått se renderade bilder på den kommande enheten.

Detta har nu ändrats efter att spelstudion Big Planet Games som skapat spelen Ultrawings 1 och Ultrawings 2 gjorde ett lagom stort snedsteg på Twitter. I en nu borttagen Tweet skrev studion ”Gissa vad som kommer till PSVR2?” tillsammans med nedanstående bild.

Tweeten togs sedan ner och ersattes av en Tweet med samma text men med en av de renderade bilder på PSVR 2 vi fått se tidigare.

Bilden visar headsetet med sin permanenta USB-C kabel, två handkontroller samt vad som ser ut att vara två extra USB-kablar som tros vara till för laddning av handkontrollerna.

Dessvärre ger bilden oss inte mycket mer än så. Det är inte direkt den skarpaste bilden som tagits och det hade ändå varit svårt att lista ut något vi inte redan vet om PSVR 2 med hjälp av endast en bild. Just nu har vi i princip bara designen som fastnat på bild. Förhoppningsvis kommer Sony med ytterligare information angående sitt VR-headset inom kort. I skrivande stund har vi till exempel inget bekräftat lanseringsdatum eller riktpris.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid