Sony har nu avtäckt alla spel för PSVR 2 som kommer att lanseras samtidigt som headsetet eller inom en månad efter att enheten landat på butikshyllorna.

Sony kommer att lansera sitt nästa VR-headset under slutet av nästa månad. Playstation VR 2 kommer att lanseras den 22 februari och Sony har nu avtäckt uppställningen av speltitlar som lanseras tillsammans med eller nära inpå VR-headsetets lansering. Allt som allt är det över 30 speltitlar som ska bli tillgängliga för headsetet under dess lanseringsperiod.

Bland de speltitlar som bekräftats ser vi en blandning mellan exklusiva spel från Sonys egna studios och spel vars VR-versioner redan finns på andra plattformar. Till exempel får exklusiva Horizon: Call of the Mountain sällskap av de redan etablerade titlarna No Man’s Sky och Resident Evil: Village.

Vissa av de spel som bekräftats finns som tidigare nämnt redan till existerande plattformar. No Man’s Sky och Pistol Whip VR finns till exempel redan till första generationens Playstation VR. Däremot kommer den som redan äger dessa spel och köper ett PSVR 2 kunna uppgradera sina spel till den nya generationens plattform kostnadsfritt. Detta erbjudande gäller däremot inte för alla spel som finns tillgängliga till första generationens PSVR.

Hur pass Sonys lista av VR-spel till sin kommande plattform kommer vara tillräckligt för att potentiella kunder ska acceptera den höga prislappen på headsetet återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid