Tillverkaren Be Quiet har via Twitter gett en kort förhandstitt på sitt kommande chassi Dark Base 700.

Be Quiet som är kända för sina chassin, processorkylare och fläktar har nu gett en kort glims av ett kommande chassi som går under namnet Dark Base 700.

Dark Base är tillverkaren flaggskeppsserie när det gäller datorchassin. Serien innehåller just nu endast en modell, Dark Base 900 och de olika varianterna som finns av det chassit. Detta ska då ändras snart med lanseringen av Dark Base 700.

Dark Base 700

Be Quiet har än så länge inte släppt några specifikationer för chassit, men tack vare den korta videon på tillverkaren Twitter går det att se ett par av chassits egenskaper.

Chassit kommer i ett så kallat mid-tower utförande med sju expansionsplatser för till exempel grafikkort, nätverkskort eller dylikt. Rent estetiskt följer chassit samma riktlinjer som Dark Base 900.

En av de mest framstående skillnaderna mot storasyskonet Dark Base 900 är att 700-modellen har en separat kammare för nätaggregatet. Något som Be Quiet inte har implementerat på sina chassin förrän nu.

Det syns även att chassit kommer med en sidopanel i härdat glas och att användare har möjligheten att installera till exempel ett grafikkort vertikalt i chassit tack vare två extra expansionsplatser.

Exakt hur många hårddiskar och SSD-enheter som får plats i chassit går inte riktigt att urskilja från videon. Man kan dock urskilja två stycken monteringsplatser för SSD-diskar eller andra 2,5 tums enheter bakom moderkortsplåten.

Även vad som ser ut att vara LED-slingor längs med kanterna på chassits front går att se i videon, om dessa är av RGB-typ eller endast har en statisk färg går dock inte att se.

Vid skrivande stund finns det inga uppgifter om chassits riktpris. Men Be Quiet har satt lanseringsdatumet till den 14 november, så vi kommer inte att behöva vänta allt för länge på ytterligare information om Dark Base 700.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid