AMD har bestämt sig för att lansera en begränsad upplaga av Radeon RX 6800 XT i referensdesign. Denna gång med en nästan helsvart kylare och namnet ”Midnight Black”.

Alldeles strax kommer AMD säljstarta en begränsad upplaga av sin grafikkortsmodell Radeon RX 6800 XT via sin hemsida. Företaget ska ha skickat ut mejl till medlemmarna av deras ”Red Team” med en länk till sin hemsida för att förvarna om den stundande lanseringen. En förvarning som snabbt hittade sin väg ut på internet.

Rent specifikationsmässigt kommer denna upplaga inte skilja sig från originalmodellen. Det som faktiskt skiljer dessa åt kommer att vara den estetiska designen hos enheterna. Medans originalmodellens kylare har en del röda och silvriga detaljer kommer ”Midnight Black” inte helt förvånansvärt med en nästintill helsvart kylaranordning.

Det är inte helt klart exakt hur många enheter av denna begränsade upplaga som kommer att tillverkas. Prislappen ska enligt AMD:s hemsida landa på 675 euro. Grafikkortet kommer dock att finnas tillgänglig från och med idag (7 april) klockan 15:00 svensk tid. Då den rådande hårdvarubristen fortsätter att vara extremt påtaglig lär det dock vara högt tryck på AMD:s webbutik när klockan slår lansering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid