Tillverkaren Razer har nu presenterat en ny serie av datortillbehör som dedikeras en specifik speltitel. Tidigare var det TRON, nu är det Blizzards strategispel StarCraft II som får lite extra omtänksamhet i form av en trio nya tillbehör till din dator, en mus, tangentbord och ett headset med passande design.

Razer Banshee är ett headset som med helt omslutande kåpor ska ge maximal spelinlevelse. Varje kåpa huserar ett 50mm element och ska till sammans med en integrerad equalizer ge bra ljud oavsett om man spelar musik, spel eller ser på film. Razer Banshee kopplas in genom USB-porten och en prislapp på motsvarande 1 150 kronor inklusive moms.

razer

Razer Spectre är en lasermus som med en högupplöst sensor på 5600 DPI även kommer med fem knappar samt inställningar för tryckkänsligheten på vänster musknapp. Musen kopplas in i din dator med USB-kabel och har en upplösning på 200 tum per sekund samt kapabel att klara av accelerationskrafter på 50g. Prislappen landar på runt 800 kronor inklusive moms.

Annons

razer-spectre

Razer Marauder är ett specialutvecklat tangentbord för StarCraft II som med en grå grundfärg kommer med självlysande och lasergraverade tangenter. Tangentbordet stödjer även obegränsat med macroinställningar i 10 olika profiler. Marauder mäter 400 x 182 x 32 mm och kopplas precis som de övriga in med en USB-kabel. Prislappen ligger på 1 150 kronor inklusive moms.

razer.marauder

De tre tillbehören kommer även med Razers unika APM-ljusteknik (Actions Per Minute). Med olika ljuseffekter på musen, tangentbordet och headsetet ser man hur hög aktivitet man har i spelet för tillfället. Samtidigt som det skickar ljussignaler för varningar i spelet, exempelvis attackering av din bas eller andra varningsmeddelande du vill registrera.

Förutom de tre tillbehören som dyker upp i slutet av nästa månad börjar Razer även sälja en bärväska med Zerg-motiv för 800 kronor inklusive moms.

Annons
Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Martin LAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
WIRN

fy fn vad fult

Martin L
Medlem

Och hela kitet kan bli ditt, för runt 3000 spänn totalt! Huzzaah! 🙂