Efter att Nvidia publicerat en rad skärmdumpar från kommande Red Dead Redemption 2 tillsammans med RTX-logotyper på Twitter började det bland spelsugna talas om möjligt raytracing-stöd hos Rockstars kommande speltitel. Något som nu bekräftats inte bli fallet.

Tidigare denna vecka publicerade Nvidia en uppsättning skärmdumpar från den kommande PC-versionen av storspelet Red Dead Redemption 2 (RDR2). Dessa skärmdumpar pryddes med Nvidias RTX-logotyp. Logotyperna hade även sällskap av texten ”Se till att du är redo för spel med Geforce RTX 20-serien”. Något som fick många att spekulera i att PC-versionen av Rockstars speltitel möjligtvis skulle komma med stöd för tekniker som raytracing.

Efter förvirringen har Nvidia ännu en gång tagit till Twitter. Denna gång för att klargöra att RDR2 inte kommer att komma med stöd för några specifika RTX-tekniker. Det verkar som att Nvidia helt enkelt varit väldigt osmidiga med vilket slags vattenmärke man satt på skärmdumparna som delades.

Kort och gott är det endast ett försök att marknadsföra RTX-seriens grafikkort ytterligare och inte någon bekräftelse på att RDR2 kommer att erbjuda några särskilda funktioner exklusiva för Nvidias RTX 20-serie.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid