Republic of Gamers visar upp konceptchassi

0

Republic Of Gamers vissar upp ett barebone-konceptchassi som faktiskt kommer att hamna i butik så småning om. När är dock oklart.

Republic Of Gamers (ROG) har under årets Computex visat upp en hög med olika nya produktkategorier som företaget tidigare inte rört vid. Med produkter som telefoner, nätaggregat och vattenkylare så går företaget även in i chassifajten.

Konceptet som vi har fått titta närmare på har för tillfället inget namn men ROG är bestämda på att det kommer bli en verklig produkt som skall hitta ut i butiker.

Det som gör detta chassit speciellt är dess tornkonstruktion som även innehåller en motor som höjer chassits övre del, detta är inte bara för utseende utan även för att öka luftflödet i chassit.

Stora delar av chassit är byggt av gedigna aluminiumplåtar vilket gör att det väger en hel del. ROG säger även att chassit kommer säljas som en ”Barebone”, vilket innebär att i priset så följer det med ett nätaggregat, reservoar och radiator för vattenkylning.

Chassit är alltså tänkt att användas med ett öppet vattenkylningssystem. Detta gör att det kan nästan ses som ett krav att kunder har kunskap inom det området innan köp. Vilket är lite udda och något som vi inte har sett så ofta om någonsin.

Exakt vilka specifikationer som den inkluderade nätdelen kommer ha är inte klart och lika så priset. Vi chansar på att det kommer kosta en redig slant, men vem vet ROG kanske överraskar.

Vi ser i alla fall fram emot att se detta chassit i testlabbet så fort vi kan få händerna på ett exemplar.

 

NordicHardwares Computex-reportage presenteras i samarbete med MSI.

Fler videoreportage från Computex 2018

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid