I sin senaste kampanj har Humble Bundle gått ihop med Rockstar Games för att erbjuda en hel drös spel till ett förträffligt pris där en del av intäkterna går till Rainforest Alliance.

Rockstar Games har stått för en drös ikoniska spel genom åren. Nu har spelstudion gått ihop med Humble Bundle för att starta en kampanj som erbjuder en stor samling av studions spel till en bråkdel av butikspris.

Det billigaste paketet som kostar endast en dollar (cirka 8 svenska kronor) innehåller spelen Manhunt, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och det första spelet i Max Payne-serien.

För nästa nivå så behöver man lägga mer än genomsnittet som vid skrivande stund ligger på 9,74 dollar (omkring 76 kronor). För denna summa så får man spelen som ingår i det första paketet samt spelen Bully, Grand Theft Auto: San Andras, L.A Noire och Max Payne 2.

Den tredje och sista nivån inkluderar de tidigare nämnda spelen samt Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Max Payne 3 tillsammans med Rockstar Pass samt en samling nedladdningsbart innehåll för L.A Noire.
Detta paket kostar 15 dollar vilket är omkring 117 kronor.

Totalt så är det 196 dollar, cirka 1 500 kronor värt av spel som ingår i dessa paket, och man kan då ta del av alla dessa titlar för endast 117 kronor.
Vid skrivande stund så är kampanjen aktiv i 12 dagar och cirka två timmar till. Hittills är det över 91 000 personer som har tagit del av paketerbjudandena.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid