Vad som hävdas vara uppgifter angående Nvidias planerade lanseringsdatum för Geforce RTX 3070 Ti och RTX 3080 Ti sprids nu online.

Under en lång tid har otaliga rykten om en uppdatering av Nvidias Geforce RTX 30-serie cirkulerat. Denna uppdatering sägs vara på väg i form av fyra nya grafikkortsmodeller. Dessa i form av Geforce RTX 3050 Ti, RTX 3070 Ti, RTX 3080 Ti och RTX 3090 Ti. Dock har ingen av grafikkortsmodellerna officiellt avtäckts eller ens bekräftats existera.

Nu sägs det att detta kommer att förändras under början av juni månad. Enligt hemsidan Wccftech ska Nvidia lansera RTX 3080 Ti den 3 juni och recensioner ska få publiceras från och med den 2 juni. Sett till syskonet RTX 3070 Ti sägs det anlända en vecka senare. Det finns inga påstådda uppgifter om potentiella lanseringsdatum för RTX 3050 Ti i diskret grafikkortsutförande eller RTX 3090 Ti.

I sedvanlig ordning rekommenderas en ordentlig nypa salt tillsammans med obekräftad information. Nvidia har planerat in en presentation den 31 maj i samband med årets Computex-mässa. Det är då under detta evenemang Nvidia är sagt att officiellt avtäcka i alla fall de två grafikkortsmodellerna som nu hävdas ha fått sina lanseringsdatum röjda. I dagsläget är det dock ingenting som med säkerhet kan sägas att det blir av.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid