Tidigare rykten som hävdat att Nvidia kommer att avtäcka RTX 3080 Ti och RTX 3070 Ti den 31 maj kan komma att ha rätt. I alla fall om man går efter en något kryptiskt video på Nvidias Twitter.

Länge har grafikkorten Geforce RTX 3070 Ti och RTX 3080 Ti cirkulerat i rykten och spekulationer. Vi har fortfarande inte fått någon faktiskt bekräftelse på att dessa grafikkort existerar men det kan komma att ändras inom kort. Nvidia har via Twitter lagt upp ett kort videoklipp som till synes bekräftar i alla fall ett av de ryktade datumen relaterade till enheterna.

Ovanstående video säger ytterst lite. Förutom texten ”Get Ready” samt att datumet 31 maj visas i slutet av videoklippet. Detta med en till synes Geforce-aktig estetik på klippet. Dessa aspekter är förvisso ingen bekräftelse, däremot upptäckte hemsidan Hexus och skribenten Mark Tyson någonting intressant. Genom att använda ett tillägg för webbläsaren Firefox kunde videoklippet laddas hem till Tysons dator. Tillägget laddade då hem en fil med namnet ”GeForce RTX 3080 Ti and 3070 Ti Ampere graphics cards are to.mp4”.

Vi vet sedan tidigare att Nvidia kommer att hålla en presentation den 31 maj. Detta i samarbete med årets upplaga av Computex-mässan. Den som vill följa presentationen live och ta del av vad det är som kommer att visas kan skriva in klockan 31 maj klockan 16:00 svensk tid i kalendern.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid