AMD själva har nu bekräftat att det tidigare ryktet om ett Ryzen 7000-relaterat evenemang kommer att gå av stapeln under slutet av augusti månad.

Vi vet fortfarande inte riktigt när AMD planerar att lansera nästa generations Ryzen-processorer. Däremot har det tidigare ryktats att företaget ska hålla ett event den 29 augusti för att visa upp sina kommande produkter i detalj. Nu har AMD bekräftat att dessa rykten faktiskt stämmer.

Via sin Youtube-kanal kommer AMD livesända sin presentation den 29 augusti klockan 19:00 ET. För oss i Sverige kommer livesändningen att starta den 30 augusti klockan 01:00.

Under eventet ska AMD visa upp sina kommande Zen 4-baserade processorer ur Ryzen 7000-serien i detalj. Nya AM5-plattformen som kommer med tekniker som PCI Express 5.0 och DDR5 ska även den visas upp ordentligt.

Förhoppningsvis kommer vi även få veta exakt när det nya produkterna landar på butikshyllorna. Tidigare rykten har hävdat att själva säljstarten kommer att äga rum den 15 september. Andra rykten har dock menat att AMD har skjutit upp lanseringen med två veckor till den 27 september. Samma dag som Intel förväntas avtäcka sina kommande processorer baserade på arkitekturen Raptor Lake.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid