notescenGalaxy Note har visat sig vara en större satsning från Samsung än vi kanske först anat. Enheten med sin 5,3 tum stora HD Super AMOLED skärm ska vara en brygga mellan smartphones och surfplattor. Nu kan vi bekräfta att det officiella lanseringsdatumet i Sverige spikas till den 22 november.

Samsung avslöjade lanseringsdatumet för Galaxy Note under sitt första världsomspännande marknadsföringsevent med samma namn – Galaxy Note World Tour. Samsung verkar inte lämna några stenar orörda med sin lansering av Galaxy Note och med en något svårplacerad storlek har företaget bestämt sig för att närmast utbilda sina kunder och partners i hur Galaxy Note är tänkt att användas. Inte minst hur man på bästa sätt kombinerar den väl tilltagna skärmen och Samsungs nyutvecklade pekpenna – S Pen.

Vi kommer att publicera en videoförhandstitt av telefonen inom kort där vi går in lite närmare på Galaxy Notes formfaktor och även prestandan i den trimmade Exynos 4210-systemprocessorn. Men för dem som redan bestämt sig för denna högupplösta best är det alltså den 22 november som är datumet att pricka för i kalendern.

22nov

Om Samsung Galaxy Note kommer att säljas utan abonnemang är ännu oklart, men både Telia och Telenor väntas bära telefonen på lanseringsdagen.

Relaterade artiklar:

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedJacob Hugosson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Jacob Hugosson
Medlem

Vad tycker du själv då Anton? 5,3″ låter ju stort, men hur känns den i handen, tror du den får plats i en vanlig byx/jackficka etc. ?