Samsung kommer om nio dagar att lansera sin hett efterlängtade uppföljare i smartphone-familjen Galaxy S. Mobiljätten har redan insinuerat att telefonen kommer döpas till Galaxy S IV (4) men nu sägs även de första bilderna av telefonen dykt upp, om än renderade.

Samsung kommer den 14:e mars att hålla hov i New York med en storstilad lanseringsfest för Galaxy S IV. Nordichardware kommer att vara på plats och bevaka lanseringen där Samsung ska avtäcka sitt nya flaggskepp på Android-marknaden som ska ta över manteln efter säljsuccérna Galaxy S II och Galaxy S III.

Det har nu publicerats läckta bilder på twitter-kontot @evleaks som ska föreställa den nya telefonen och även bekräfta några av de förväntade specifikationer som läckt ut vid tidigare tillfällen. En fullhd-upplöst Super AMOLED-skärm, 13-megapixelskamera, 2 gigabyte internminne, 16/32/64 gigabyte lagringsutrymme och Android 4.2 Jelly Bean. Troligtvis handlar det om en 4,99 tums skärm som Samsung tidigare visat upp och skulle alltså placera Galaxy S IV på par med övriga Android-flaggskepp som lanserats de senaste månaderna.

gsiv2

Det har även ryktats om att Samsung tryckt in sin ”åttakärniga” Exynos 5 Octa-processor i telefonen. Något läckta prestandatester indikerat. Men detta är inget som nämns på det specifikationsdokument som publiceras av evleaks. Bilden på telefonen i sig är tydligt förrenderad och om detta verkligen är Samsungs slutgiltiga design håller vi som högst osäkert, men inom en dryg vecka vet vi med säkerhet. Lita då på direktrapporteringar och första intryck från ett av årets mest efterlängtade telefonlanseringar.


13
Leave a Reply

Please Login to comment
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
triDavedj christianTempelJoslse-Tjalve- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Det är bara en telefon som är hopplöst omodern om 6 mån för då är det nått nytt på gång.

dj christian
Gäst
dj christian

Om den ser ut sådär kommer den vara fantastiskt oskön att hålla i.

Andreas Stennert
Gäst
Andreas Stennert

Ser ovanligt bred ut? Trodde telefonerna skulle försöka hålla 16:9 förhållandet. Kan i och för sig vara en synvilla pga den korta toppen och botten.

Dennis Tabula
Medlem
Dennis Tabula

Om bilden nu är riktig så ser den ju onödigt jäkla stor ut. Ser ut som att steget till en Note inte är såpass långt ifrån.

Red666
Gäst
Red666

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Tempel”]Det är bara en telefon som är hopplöst omodern om 6 mån för då är det nått nytt på gång.[/quote]Ja allt är ju relativt, men det är helt klart baksidan med att vara glad i teknik. Man hänger aldrig med, eller så kostar det skjortan. ;)[/quote] Ja, att vara glad i teknik skriver jag under på närsomhelst, och har varit det i 20 år nu (är 31) men nu är det knappast nån nytt teknisk underverk det här. Lurarna har liksom datorer kommit till en punkt då den lägsta nivå är rätt hög och egentligen duger för… Läs hela »

n0pax
Medlem
n0pax

Jag vill att ni testar google glasögorna. Då kanske vi kan få tillräckligt ”stor” bild framför ögonen, utan att ta med en mega telefon. Hoppas att det bara är rykten att den blir större.

-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

För stor… som vanligt…

Joslse
Gäst
Joslse

Blir lite besviken om den inte håller sig under 70mm såsom Oppo find 5 och Xperia ZL, dom har ju bevisligen visat att man kan göra en 5 tums telefon under 70mm bredd. Annars ligger nog HTC one bättre till för mig iaf som har ganska små händer.

Tempel
Medlem
Tempel

Har sagt det förut, den som gör 3 plattformar och låter plattformen leva ett år och gör dessa plattformar i olika storlekar så kommer dom få grymm volym. DVS en premium i XL L M S, En value i L M S XS och en budget i L M S så kommer dom täcka in alla konsumenter. Har man sen nån unik färg för premiumluren så det syns för de som vill flasha och att budgetluren bara finns i typ vitt (för att sänka Apples vita färg till budgetsegmentet 😉 ) så är dom hemma. Sony tex har ju misslyckats… Läs hela »

dj christian
Gäst
dj christian

[quote name=”Red666″][quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Tempel”]Det är bara en telefon som är hopplöst omodern om 6 mån för då är det nått nytt på gång.[/quote]Ja allt är ju relativt, men det är helt klart baksidan med att vara glad i teknik. Man hänger aldrig med, eller så kostar det skjortan. ;)[/quote] Ja, att vara glad i teknik skriver jag under på närsomhelst, och har varit det i 20 år nu (är 31) men nu är det knappast nån nytt teknisk underverk det här. Lurarna har liksom datorer kommit till en punkt då den lägsta nivå är rätt hög och egentligen duger… Läs hela »

triDave
Gäst

förrenderad = förändrad. Helt ok att ta bort detta inlägg, vill bara hjälpa.