Samsung presenterar idag de nya flaggskeppen Galaxy S8 och S8+, missa inte NHW och Surfas uppsnack från London och exklusiva förhandstittar på telefonerna.

Samsung står inför sin viktigaste smartphonelansering på många år och kl 17.00 svensk tid startar företagets efterlängtade lanseringsevent Unpacked. NordicHardware och Surfa är i skrivande stund på väg mot London för att bevaka telefonens lansering och tjuvstartar med ett livesänt uppsnack innan eventet på Facebook.

Här nedanför hittar du vår sammanfattning med allt du behöver veta om de nya flaggskeppen:

Samsung Galaxy S8 och S8+: Våra intryck och allt du behöver veta

Missa inte heller hands on-genomgången på vår systersajt Surfa.se!

Exklusiv videogenomgång av Galaxy S8 och S8+

NordicHardware och Surfa kommer samtidigt att publicera exklusiva hands-on videos med Galaxy S8 redan vid starten av Unpacked. Detta med våra första intryck från en tidig förhandsvisning av telefonerna tidigare i mars.

För dig som vill ta del av våra första intryck av Samsungs nya flaggskepp rekommenderar vi er att hålla utkik på NordicHardware och Surfa.se vid 17.00 då artiklarna publiceras. Se till att följa NHW och Surfa på Facebook för notiser när videoförhandstittarna publiceras och livesändningen startar.

För dig som vill veta mer om våra tankar och förhoppningar inför Samsungs lansering av Galaxy S8 välkomnar vi er till vår livesändning i eftermiddag på Facebook. Aktivera notifieringar för NordicHardwares Facebook-kanal ifall du vill vara säker att få ta del av vårt uppsnack.

Vill du följa Samsungs Unpacked-event går det att göra live på Youtube här nedan.

Tidigare artiklar

 

Topp 6 smartphones på Prisjakt.se

Rubrik

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Att skärmkanterna äntligen kapas ner rejält på nya lurar är något jag väntat på i flera år. Ett mycket välkommet steg i teknikutvecklingen måste jag säga…

I övrigt förefaller de här samsunglurarna kanske litet väl stora överlag, och därför kanske inte helt fickvänliga, men men. Kanske jag oroar mig i onödan. Hoppas de motstår böjning väl dessutom. 🙂