Trots att Samsung Galaxy S8 och S8 Plus ännu inte har ett satt lanseringsdatum så läcker fler och fler bilder ut på de kommande telefonerna men även specifikationer.

En koreansk tillverkare av mobiltillbehör har nu visar upp bilder på ett skal till Samsungs kommande mobiltelefoner. Bilder där telefonerna i fråga syns klart och tydligt.

Att Samsung valt att göra sig av med den fysiska hemknappen visar att man tjänat relativt mycket skärmyta utan att behöva göra telefonen större än de flesta andra på marknaden idag. Samsung Galaxy S8 kommer utrustad med en 5,8 tum stor AMOLED QHD skärm. Storebrodern S8 Plus får en skärmstorlek på hela 6,2 tum. Noterbart är att Samsung sägs benämna 5,8-tums skärmen på S8 som 5,6 tum när man hänvisar till den fysiska storleken i handen.

S8-modellerna blir utan dubbla kameralinser på baksidan. Istället finns där vad som ser ut att vara en fingeravtrycksläsare.

Samsung Galaxy S8 specifikationer

Båda telefonernas AMOLED-skärmer sträcker sig runt sidokanterna på enheterna. Upplösningen på Galaxy S8 sägs vara 1 440 x 2 960 pixlar, om den större modellen får samma upplösning eller ej är ännu oklart. Medan Samsung själva inte bekräftat några uppgifter har nya läckor detaljerat telefonernas specifikationer. Där Samsung har första tjing på nya Snapdragon 835 som kommer att husera i Galaxy S8-telefonerna innan den blir tillgänglig för andra tillverkare.

Läckta specifikationer för Galaxy S8 – (Källa: Technobuffalo)

Något exakt lanseringsdatum finns inte vid skrivande stund och i vanlig ordning ska alla rykten som dessa tas med en nypa salt. Men i slutet av mars eller början av april månad spekuleras det om.

Samsung Galaxy S8 fångad på bilder – Mycket skärm för pengarna

Rubrik

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid