Samsung sägs lansera sitt nya smartphoneflaggskepp Galaxy S9 och S9+ den 26 februari men redan nu verkar det som att vi vet hur de kommer att se ut.

Nu har den ökände Twitter-profilen Evan Blass, som gjort sig känd för att avslöja hemliga produktsläpp, publicerat vad som ska vara bilder av telefonernas framsidor. Som väntat är de designmässigt snarlika den nuvarande Galaxy S8-serien med en heltäckande och omslutande skärm samt små skärmramar på de båda kortsidorna.

Blass har även lyckats få tag på bilder av telefonernas kameramoduler som visar att Galaxy S9+ mycket riktigt får två kamerasensorer, mot den ensamma som sitter på Galaxy S9. Extra goda nyheter är för övrigt att fingeravtrycksläsaren placerats under kamerasensorn utstället för vid sidan av densamma. En både mer symmetrisk och användarvänlig placeringar.

Just kamerasensorerna är det som väntas vara den kanske största uppgraderingen i Galaxy S9-serien. Detta med ett rekordlågt bländarvärde på F/1.5 samt super slow motion-inspelning av video.

I övrigt är det oklart exakt vilka nyheter som kommer att introduceras vid lanseringen av Galaxy S9. Med största sannolikhet blir det dock även en ny systemprocessor från Samsung och kanske även Qualcomm, beroende på region, samt givetvis den senaste versionen av Android och Samsungs eget mjukvarugränssnitt.

NordicHardware och vår systersajt Surfa.se kommer att videorapportera från lanseringen i Barcelona den 26 februari så håll ögonen öppna.

Samsung Galaxy S9 lanseras den 25 februari med ny kraftfull kamerasensor

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid