Samsung har avtäckt årets skärmsortiment som ska visar upp i samband med CES 2022. Bland de nya produkterna finns Odyssey Neo G8 som erbjuder en 4K Quantum MiniLED-panel på 240 Hz och en ljusstyrka på upp till 2 000 nits.

Samsung kommer visa upp en rad bildskärmar i samband med CES 2022. Bland dessa finns till exempel en spelskärm som kan ses en mindre 4K-version av deras Odyssey Neo G9.

Odyssey Neo G8 behåller samma välvning på 1 000R som sitt storasyskon på 49 tum erbjuder. Här handlar det dock om en 32 tum stor skärm som inte behåller syskonets ovanliga bildförhållande på 32:9. Vi ser däremot en 4K-panel med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och en svarstid på en millisekund. Enligt Samsung ska Odyssey Neo G8 vara den första skärmen med just dessa specifikationer. Det statiska kontrastförhållandet ligger på 1 000 000:1.

Annons

Skärmen kommer även med Quantum HDR 2000. Inte helt förvånansvärt innebär detta att den maximala ljusstyrkan kan nå upp till 2 000 nits. Andra kompatibla tekniker inkluderar AMD:s Freesync Premium Pro och Nvidias G-Sync Adaptive Sync.

Dessvärre har Samsung inte bekräftat något exakt lanseringsdatum för Odyssey Neo G8. Man har inte heller gått ut med någon spikad prislapp för den nya skärmen. Förhoppningsvis får vi mer information under årets CES-mässa eller strax efter att evenemanget tagit slut.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid