Samsung har nu bekräftat att uppföjaren till deras populära Galaxy Note kommer att presenteras på ett Samsung-event i Berlin den 29e augusti, alltså 2 dagar innan den europeiska IFA-mässan startar. Galaxy Note som skapade sig en egen produktgrupp när den lanserades 2011.

Vi vet ännu ganska lite om den efterlängtade uppföljaren till Galaxy Note, men det har ryktats om en extra stryktålig skärm på hela 5,5 tum och vi får väl anta att vi även får se finesser som Samsung introducerat med Galaxy S III, såsom S-Voice och S-Beam. Det ska även bli intressant att se vilken version av Android enheten lanseras med då den säkert kan ge en bra skjuts i försäljningen om det blir den blott andra enheten som skeppas med Jelly Bean. Även om detta nästan känns som lite önsketänkande.

Galaxy Note 2, som telefonen kallats i media, kommer med största sannolikhet utrustas med en kraftfullare processor, förslagsvis en modell av Exynos 4 Quad, bättre kamera samt en mer slimmad design. Men detta är än så länge bara rykten.

noteficka

”We plan to unveil the next Galaxy Note at the Samsung Mobile Unpacked event in Berlin on August 29,” säger en talesperson på Samsung till nyhetsbyrån Reuters.

Lanseringen kommer ske 2 veckor innan Apple förväntas att avtäcka sin nya Iphone vilket alldeles säkert inte är ett sammanträffande. Samsung förväntas ha skeppat 50,5 miljoner telefoner under andra kvartalet i år, nästan dubbelt så många som Apple under samma period. Nu ska man inte glömma att av förklarliga skäl säljs färre Iphones tiden precis innan en ny generation kommer lanseras, men Samsung vill förstås stjäla så mycket uppmärksamhet de kan från Apple för att kunna behålla sin position som marknadsledare. 

13
Leave a Reply

Please Login to comment
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AmiDoncMarquzzd1anny2shaglordAnders Lagerqvist Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marquzz
Medlem
Marquzz

Hm, kanske skulle ha väntat på denna istället för S3:an, lite större skärm hade inte skadat! 😀

Medlem
WIRN

[quote name=”Marquzz”]Hm, kanske skulle ha väntat på denna istället för S3:an, lite större skärm hade inte skadat! :D[/quote]
jo, det hade det

Anton Karmehed
Admin

[quote name=”Papas”]Vet inte om jag vågar testa Noten, med tanke på hur lätt man vande sig vid 4,7″ från 4″ :)[/quote]
Upp till 4,7-4,8 är det inte så farligt för vanliga användare med normalstora händer. Men jag personligen hade svårt för Note, testade i 1,5 månad men den kändes lite för stor för att använda på mitt sätt. Vill gärna kunna hantera telefonen med en hand oftast.
Samtidigt så är det jäkligt najs med en så pass stor skärm så jag utesluter inte Note 2 för den sakens skull =)

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

Jag längtar så mycket…..

Segen01
Gäst
Segen01

Jag ser också fram emot Note 2.

this
Medlem
this

Kan nog bli väldigt intressant, hoppas på HD upplösning utan pentile + ett rejält batteri.

Anders Lagerqvist
Gäst
Anders Lagerqvist

Galaxy note-telefonen en blir väldigt varm under tungt användande t.e.x surfande och högupplöst film. Ni som har Galaxy S III med dess fyrkärniga CPU. Blir den varm?

Micke
Medlem
Micke

Den där byxbilden ser lustig ut. Det är ju precis den anledningen man avstår.

Antingen lever man för sin lur, eller så använder man luren för att leva.

/s

Dan Bergsten
Medlem
Dan Bergsten

[quote name=”shaglord”]Den där byxbilden ser lustig ut. Det är ju precis den anledningen man avstår.

Antingen lever man för sin lur, eller så använder man luren för att leva.

/s[/quote]
För dom som inte ser världen i svartvitt så är valet av mobiltelefon ännu en i raden av livets kompromisser.

Marquzz
Medlem
Marquzz

[quote name=”Anders Lagerqvist”]Galaxy note-telefonen en blir väldigt varm under tungt användande t.e.x surfande och högupplöst film. Ni som har Galaxy S III med dess fyrkärniga CPU. Blir den varm?[/quote]

Den blir ganska varm när man surfar på 3G tycker jag. Har inte spelat eller kollat på film så mycket så i det fallet kan jag inte säga nåt.

Marquzz
Medlem
Marquzz

[quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Papas”]Vet inte om jag vågar testa Noten, med tanke på hur lätt man vande sig vid 4,7″ från 4″ :)[/quote]Upp till 4,7-4,8 är det inte så farligt för vanliga användare med normalstora händer. Men jag personligen hade svårt för Note, testade i 1,5 månad men den kändes lite för stor för att använda på mitt sätt. Vill gärna kunna hantera telefonen med en hand oftast. Samtidigt så är det jäkligt najs med en så pass stor skärm så jag utesluter inte Note 2 för den sakens skull =)[/quote]Jag älskar SGSIII:ans 4.7″ skärm, trots att jag inte kan… Läs hela »

AmiDonc
Medlem
AmiDonc

[quote name=”Marquzz”][quote name=”Anton Karmehed”][quote name=”Papas”]Vet inte om jag vågar testa Noten, med tanke på hur lätt man vande sig vid 4,7″ från 4″ :)[/quote]Upp till 4,7-4,8 är det inte så farligt för vanliga användare med normalstora händer. Men jag personligen hade svårt för Note, testade i 1,5 månad men den kändes lite för stor för att använda på mitt sätt. Vill gärna kunna hantera telefonen med en hand oftast. Samtidigt så är det jäkligt najs med en så pass stor skärm så jag utesluter inte Note 2 för den sakens skull =)[/quote]Jag älskar SGSIII:ans 4.7″ skärm, trots att jag inte… Läs hela »