Samsung vill slå ett slag mot distansen mellan nära och kära. Detta genom sin senaste produkt Second Screen Game Chair. En fåtölj med tillhörande stativ för surfplattor som ska ge användare känslan av sällskap i vardagsrummet även om ingen annan är där rent fysiskt.

I en något annorlunda produktlansering från Samsung ser vi inte en smartphone eller dylikt. Det handlar om en fåtölj för vardagsrummet. Namnet som tillverkaren har spikat som Second Screen Game Chair avslöjar i princip exakt vad det rör sig om. En fåtölj med ett tillhörande skärmstativ och surfplatta som ska låta användare känna sig närmare sina nära och kära även om man är ensam i vardagsrummet.

Samsungs pressmeddelande lägger mycket fokus vid just sportevenemang och hur arenor fortfarande inte har öppnats upp till full kapacitet på grund av den rådande pandemin. Detta tillsammans med generell social distansering är något Samsung hoppas kunna lindra effekterna av. Detta med hjälp av den tillhörande skärmarmen som medföljer tillverkarens nya fåtölj. Tanken här är att kunder monterar surfplattan på detta stativ och har sedan videosamtal med nära och kära medans alla tittar på TV tillsammans på håll.

Det kommer även vara möjligt för att bygga sin egen Second Screen Game Chair då Samsung delar med sig av en digital ritning för kalaset. Tillverkarens pressmeddelande nämner dock inte huruvida detta stativ kommer att finnas tillgängligt att köpa individuellt eller om det är upp till konsumenter att hitta en lösning som fungerar.

Pressmeddelandet nämner inte heller något exakt lanseringsdatum för paketet med fåtölj, stativ och surfplatta. Vad prislappen för denna rigg kommer att ligga på är även det i skrivande stund oklart.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid