Samsungs senaste The Frame leker med våra hjärnor

0

Samsungs senaste upplaga av The Frame är inte direkt sprillans ny men under IFA 2022 fick vi möjligheten att för första gången se den med våra egna ögon. Årets upplaga av tavel-TV:n lämnade minst sagt ett långvarigt intryck hos oss.

När vi gick omkring på Samsung gigantiska utställning på IFA 2022 kom vi runt ett hörn och fick syn på The Frame. Samsungs TV som även designats för att kunna maskera sig själv som en vanlig tavla och visa upp konst när den inte aktivt används. Årets upplaga kommer med en nyhet som ställde till det ordentligt för våra hjärnor till en början.

Samsung hade två upplagor av The Frame uppsatta bredvid varandra. Till en början var flera av oss säkra på att det endast en av dessa var en TV och den andra helt enkelt var en riktig tavla man gett samma ram som TV-apparaten. Vi trodde alltså att det var ett försök att visa upp hur lik en riktig tavla The Frame kan vara.

Annons

Efter ett par sekunder insåg att det faktiskt var två TV-apparater och 2022 års upplaga av enheten skiljer sig rejält från fjolårets. Samsung har en ny ytbehandling på årets modell. En ytbehandling som består av små strukturer som bryter upp ljus som träffar TV-apparaten och på så vis eliminerar reflektioner nästan helt och hållet. Något som ger skärmen ett riktigt matt och nästan canvas-liknande utseende. Vi kan gott säga att vi blev riktigt lurade av The Frame 2022.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid