Small preview image

Samsung Ultra Smart F700 har en hel del likheter med Apples nyligen tillkännagivna iPhone och inte bara ytliga sådana, både enheterna är mobiltelefoner med massiva displayer som använder sig av pekskärmsteknik. Samsung verkar dock inte planerat att sitta på baksätet och se på när Apple iPhone tar marknaden med storm då deras nya F700-multimediatelefon överglänser Apples motsvarighet på flera punkter. Utöver en 2.8″ pekskärmsdisplay som tillåter navigering direkt på displayen har man inkluderat en komplett QWERTY-tangentsats för att med lätthet surfa på Internet och till exempel besvara e-post.



Tangentsaten är något som iPhone saknar och ytterligare en viktig detalj som Apple men inte Samsung missat är stödet för 3G-nätet. Man stödjer även HSDPA-standaren för att i framtiden tillåta riktigt snabba överföringar.


The Ultra Smart reflects the latest speed of 7.2 Mbps under the High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) network. Once the 7.2 Mbps HSDPA network completely deployed, F700 users can download an mp3 song (about 4MB each) in 4.4 seconds. A full HTML browser along with the QWERTY key pad enables easy access to the internet for e-mail and data services.


Samsung Ultra Smart F700 verkar överlag vara en mycket kapabel telefon som kanske har lite mer kontorskänsla över sig, men utan tvekan är det många etablerade mobiltelefonstillverkare som kommer att försöka sätta Apple på plats innan man ens får ut sin iPhone på marknaden. Vi har tyvärr inga prisuppgifter på F700 men vi förmodar att telefonen kommer att kosta en hel del när vi ser den i butiker.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid